Орест Сарматський

Тернопільські фермери таки дочекалися аграрної вікіпедії

242381655_676438626806260_5551464653625331297_n (Copy)

Перша в Україні платформа аграрних знань «Агровікі» запрацювала.

Усі охочі вже можуть отримати будь-яку аграрну інформацію та матеріали щодо ведення бізнесу. Як повідомляється, «Агровікі» – аграрна вікіпедія, тому тут є досить багато цікавої інформації.

- Нішеві культури, ринок землі, трав’яний бізнес, овочівництво, бджільництво, маркетинг та збут – це тільки декілька прикладів тем «Агровікі». Серед спікерів: найкращі агрономи України, експерти з ринку землі та сертифікації, спеціалісти з маркетингу та продажів. Вони відкривають всі секретні «інгредієнти» гарної врожайності та успішного агробізнесу, - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на «Агровікі» виставлено унікальні бізнес-інструменти для вашого підприємництва, які повністю або частково можуть замінити послуги бухгалтера, агронома: бізнес-калькулятори, калькулятор мінеральних добрив. Платформа аграрних знань допоможе і розвитку дрібного та середнього бізнесу у сільській місцевості. Реєструйтесь, дивіться, навчайтесь, поширюйте серед мешканців ваших регіонів, знаходьте цікаві бізнес-рішення саме для вашої місцевості. Шукайте «Агровікі» ТУТ. Платформу розробила команда Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA). Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео