Оксана Бучко

Тернопільських поліцейських навчали спонтанного спілкування (фото)

Комунікувати у спонтанних ситуаціях та вирішувати конфлікти правильно навчали тернопільських поліцейських представники консультативної місії Європейського союзу. Сертифікати тринадцятьом учасникам вручили 3 березня. Вони зможуть передавати знання іншим працівникам у поліції.

- Тренінги проводили лектори з Канади, Фінляндії, Швеції, - розповідає інспектор служби зв'язків з громадськістю, лейтенант поліції Олександра М’ялковська. – Особливу увагу звертали на такі моменти, як усунення бар’єрів спілкування з людьми, ведення переговорів під час вирішення сімейних скандалів з можливими пораненнями, реакції в будь-яких інших спонтанних ситуаціях. Сертифікати сьогодні отримали 7 патрульних та 6 дільничих.

unnamed (41)
unnamed (41)

Лектори провели навчання для 322 учасників у 18 областях України. Вони відзначили зацікавленість поліцейських у навчанні.

unnamed (40)
unnamed (40)

- Окрім вмінь комунікації, ми навчали тренерським здібностям, - говорить лектор Ніна Лінде Тель. – Тому інформація з тренінгів має стати доступна кожному поліцейському. Очікуємо такої ж активності під час застосування навиків на практиці.

unnamed (39)
unnamed (39)

unnamed (38)
unnamed (38)

unnamed (42)
unnamed (42)

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео