Оксана Бучко

Тернопільський гурт «Нічлава» почують після 20-ти років творчих пошуків

Nichlava-Andrij-Pidluzhnyj-Skryabin-Tartak-Nichlava-Blyuz

Роботу над новим треком розпочали учасники гурту «Нічлава». Музиканти не виходили на сцену 20 років після розквіту творчості у 90-их роках, пише musicinua.com.

-Нарешті, починаючи від останнього виступу гурту Нічлава на великій сцені, ми вирішили через 20 років зібратись. Тут немає нічого спільного з мушкетерами із усім відомого роману, це, напевно, рішення вистраждане багаторічними пошуками, експериментами та спробами нарешті зійтись і зробити якісний продукт, – розповів лідер гурту Андрій Підлужний у коментарі MusicInUA.

DSCN9664
DSCN9664

Склад гурту залишився незмінним - Андрій Підлужний, Костя Тараненко, Юра Луговий та Анатолій Макара. Нагадаємо, гурт «Нічлава» створили  у лютому 1993 року. Популярність здобув після треку «Вставай, Сонце» з дебютної однойменної платівки. Дискографії тернопільських музикантів включає три платівки – «Вставай, Сонце» (1993), «Там, Де Пісок» (1996) та «Епіграма» (1997). Також лідер гурту Андрій Підлужний співпрацював з гуртами Скрябін (зокрема він є автором пісень «Спи Собі Сама» та «Мовчати»), Тартак («Не Кажучи Нікому») та іншими виконавцями.

До слова, на День міста у 2016 році співаку відкрили зірку на тернопільській алеї, що на вулиці Сагайдачного. Про це Терен писав ТУТ.

Фото автора з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео