Тернопільський нардеп побажав лишатися в тюрмі своїй колезі, якою донедавна захоплювався

Нардеп від Тернопільщини Олег Барна (представник пропрезидентської фракції) знову здивував своїми висловлюваннями.

Цього разу об’єктом описів у "Фейсбуці« стала його колега - народний депутат від »Батьківщини" Надія Савченко.

«Краще б ти, Надю, залишалися в російській тюрмі: там ти дурні не молола як тепер і б звільнили трьох наших справжніх воїнів-патріотів (замість тебе одної, такої чарівної). Думай головою, що язиком мелеш, Надю, ти ж бо зараз не за себе балакаєш, а від імені держави заявляєш», - авторитетно заявляє державний муж.

9bf74caa-f12d-4f41-869c-beb62ae8e477
9bf74caa-f12d-4f41-869c-beb62ae8e477

«Радься із компетентними людьми, які займаються обміном, порадься із самими військовими та колишніми полоненими», - пише Олег Барна, прозоро натякаючи на себе, адже нардепом він став, будучи військовим. «А звання »Герой України« явно »зашкодило« їй, бо є багато хлопців, що його заслужили по праву», - переконаний нардеп. Цікаво, що той же Олег Барна ще декілька місяців тому говорив про Савченко зовсім інші речі. «Я радий, що в особі Наді у Верховній Раді з'явиться ще один справжній патріот, людина принципова та відважна, котра боронила країну на фронті та, котра з честю, незламно представляла Україну в путінських застінках та кремлівському судилищі», - написав Олег Степанович 27 травня, коли Надію Савченко було звільнено.

74d69623-a363-4b72-b9ca-f06b6a6ea92f
74d69623-a363-4b72-b9ca-f06b6a6ea92f

"Президент готовий на будь-які умови задля визволення Надії Савченко, але цинізм Путіна полягає в тому, що він використовує Надію як засіб шантажу і хоче змусити світ припинити застосування санкцій", - заявляв нардеп в ефірі телеканалу «112.Україна» в березні 2016. "Злочинні вироки для українських патріотів - це передсмертна агонія путінського режиму. Сьогоднішній суд над Надією Савченко - це обличчя російської еміди, яке спотворене цинізмом та брехнею режиму Путіна." - писав політик, коли оголосили вирок Надії Савченко. Цікаво, що риторика пана Барни змінилася після того, як Надія Савченко почала критикувати Президента Порошенка. Збіг?  

Вибір читачів за тиждень

Відео