Оксана Бучко

Тернополян закликають підтримати проект для комфорту молоді

photo_2021-10-23_16-34-30

Комфортнішим для молоді можна зробити Тернопіль, проголосувавши за проект Громадського бюджету - Оновлення та облаштування «Літньої сцени». Цей проект - серед великих у категорії «Естетичне облаштування міста» під номером 67. Це є ініціатива Молодіжного центру Тернополя та молодіжних громадських організацій.

- Місто в якому я живу - Тернопіль! Люблю його, та з невідомих достеменно мені причин, почуваюсь тут рідним, - пише Юрій Королишин. - Тому коли проходжу по його вуличках, парках - бачу більше, ніж просто інфраструктуру, я бачу можливості його покращення. Оскільки він мені рідний, хочу дбати про нього. Саме тому для його розвитку та покращення інфраструктури в парку Т.Г, Шевченка для проведення заходів, фестивалів, лекцій, концертів подав проект на громадський бюджет. Розпочався етап голосування за проекти і я прошу всіх, кому не байдуже наше місто, підтримати та проголосувати за дійсно цікавий, загальнодоступний та інноваційний проект для нашого міста.

«Літня сцена» стане молодіжним простором, який буде відкритим для всіх жителів міста. Передусім там проводитимуть культурні події, фестивалі, лекції, концерти, тощо. Ця територія завдяки проекту може стати захищеною у період дощу чи іншої негоди.

Про те, що Тернопіль першим започаткував та успішно втілив ініціативу покращення в школах, читайте на «Терені».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео