Тернополян запрошують на кулінарно-гончарний майстер-клас
Крамниця-студія «Палітра тепла» та «Хінкальня» запрошують всіх на кулінарно-гончарний майстер-клас.
Відбудеться він 5 березня у «Хінкальні» (Валова,3). Приурочать його дню матері в Грузії.
Учасники майстер-класу разом із кухарями «Хінкальні» приготують пісну національну грузинську страву лобіо, яку подають в кецах.
Поки готуватиметься страва, тернопільський гончар Руслан Друк проведе майстер-клас із виготовлення глиняного посуду. Кожен зможе створити на гончарному колі чи то глечик, чи то кеци. Опісля страву разом із посудом можна буде забрати собі.
Крім того, учасники майстер-класу дізнаються від Уляни Джигринюк, як приготувати хліб на домашній заквасці, тобто без дріжджів.
Записатися можна в крамниці-студії «Палітра тепла», що в «Атріумі», або в «Хінкальні».