Тернополянам на замітку: як не впасти у зимову сплячку

ии

Справжнісінька зима прийшла до нас нещодавно, але після циклу Новорічно-Різдвяних свят все більше хочеться загорнутися у теплий плед і не вилазити з ліжка. Ми підготували для вас слушну пораду про те, як тримати себе в формі і не занудьгувати.

Вчіться новому

Можна поставити собі мету, наприклад - освоїти новий вид зимового спорту чи поліпшити навики того, чим ви уже володієте. Не бійтеся, скоро зима скінчиться і зимова активність навряд чи набридне за такий короткий час.

Якщо ви освоюєте ковзани, лижі або сноуборд з нуля, краще знайти інструктора хоча б на перші кілька тренувань. Ковзани можна взяти напрокат і піти на ковзанку, що в центрі Тернополя. А з іншим можна повправлятися у Савич-парку. Також чудова розвага – сноутюби, їх теж можна взяти напрокат і навіть влаштувати традиційні перегони.

Нагадуємо, перш за все вам потрібно дбати про власну безпеку. А лаяти себе за помилки і невдачі не варто. Ваша мета не стати чемпіоном в обраному виді спорту, а провести час з користю і чогось навчитися. Тож гайда до парку!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео