Тернополянам на замітку: як не потовстішати

velosiped-gory-paren-sport

Iз приходом перших холодів люди стають схожими на ведмедиків із старих мультфільмів, які закутуються у теплі пледи та не хочуть нікуди виходити із дому. Як результат весною на екрані ваги +3, а то й всі +5 зайвих кг.

Тому, аби уникнути такого «сюрпризу», тернополянам необхідно заставляти себе займатися спортом. Причому так буде тільки спочатку, а потім ви ввійдете в смак і вам захочеться ще.

Усвідомте, яку користь для здоров'я несуть в собі фізичні вправи осінню та взимку  на свіжому повітрі  і те, що ви можете стати більш сприйнятливими до хвороб. Вибираючись на прогулянки, ви отримуєте можливість дихати свіжим повітрям, відвідати нові місця, і залишатися в тонусі душею і тілом.

Якщо ви страждаєте від сезонних депресій, прогулянки свіжим повітрям і фізичні вправи допоможуть вам полегшити симптоми, оскільки ваш організм отримає більше сонячного світла. При тому, не забувайте одягнутися відповідно до погоди.

Важливо не тільки виконувати в таку погоду вправи на вулиці, а й просто ходити пішки. Виберіть хороші пішохідні маршрути і робіть такі прогулянки щовечора, найкраще перед сном.

Ну і звісно не забувайте грати в дитячі ігри. Вони призначені не тільки для дітей - хто завгодно може отримати задоволення від катання на санках, ліплення сніговиків і гри в сніжки. Крім того, це також дозволить вам залишатися у формі.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео