Тернополянам на замітку: як стати успішними

Успіх

Про те, як досягти успіху та не зупинятися на досягнутому тернополянам розповідає Блаженніший Святослав (Шевчук), який очолив Українську греко-католицьку церкву в 41-річному віці, будучи при цьому наймолодшим єпископом УГКЦ.

Під час розмови з Tvoemisto.tv Блаженніший Святослав дав молоді 5 порад.

Щонайперше, бути собою. Не підлаштовуватися під різні схеми, які хтось хоче накинути. Бути собою – це, перш за все, бути віруючою людиною.

Друга порада – не боятися свідчити про своє. Дуже часто ми соромимося того, ким ми є, через недолугі коментарі інших людей. Проте кожен із нас - особистість. Для того, щоб оцінити і зрозуміти своє багатство, свій скарб, свої сили, треба не боятися про них свідчити, їх випробовувати.

Третє, це вчитися. Сьогодні українська молодь має дуже багато можливостей і нагод. Тому «вчіться, брати мої, думайте, читайте».

По-четверте, варто вчити іноземні мови. Зокрема і для того, щоби свідчити про Україну. Скільки мов ти знаєш, стільки раз ти є людиною.

І останнє: багато читати. Ніколи не думайте, що ви вже все знаєте, навіть якщо здобули щось у своєму житті. Тому що зупинка в розвитку і в рості означає втрату всього того, що ви до цього часу здобули.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео