Оксана Бучко

Тернополяни можуть долучитись до реформування дошкільної освіти в режимі онлайн

Картинка. Реформування дошкілля (МОН)

Офлайн-консультації «Якісна та доступна дошкільна освіта в Україні» провели у Тернополі та ще у п’яти містах України. Представники МОНу зустрілися з більш ніж 500 активними батьками, педагогами, освітніми управлінцям та представниками профільних громадських організацій з усієї країни, аби почути їх думку щодо необхідних змін та подальшого реформування сфери дошкільної освіти. Тернополяни, які пропустили таку нагоду виразити свої ідеї, можуть долучитись тепер до обговорення змін у сфері дошкілля у форматі онлайн-опитування.

Для цього охочі батьки дошкільнят, працівники сфери дошкілля та усі охочі висловитись повинні заповнивши онлайн-форму. Онлайн-опитування триває до 23 грудня.

До слова, серед найважливіших тем консультацій – критерії якості дошкільної освіти, організація освітнього процесу, фінансування, альтернативні форми здобуття дошкільної освіти тощо. Результати цих консультацій також будуть враховані під час розроблення Положення про заклад дошкільної освіти та інших нормативно-правових актів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео