Що чекає тернополян на вихідних?

0

Астровиставка, фестиваль сала і самогону та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

30 вересня на вас чекає:

Перша астрофотовиставка у Тернополі. Це не комп'ютерна графіка: реальні знімки далеких сузір'їв і галактик на фотовиставці у Бункермуз. Усі астрофотографії люб'язно надані Київським клубом любителів астрономії «Астрополіс». Початок – о 19.00.

На тернополян чекає черговий смачний захід. 29 вересня-1 жовтня на Театральному майдані міста відбудеться «Фестиваль сала і самогону». Організатори заходу обіцяють зробити цьогорічний фестиваль насичений різноманітними кулінарними цікавинками. Гастрономічно-націоналістичний фестиваль СС (Сала і Самогону) - це останній гастрономічний фестиваль цього року! Запалюватимуть справжні патріоти, серед яких гість - АНТІН МУХАРСЬКИЙ / ВІН ЖЕ ОРЕСТ ЛЮТИЙ

У Тернополі відбудеться міжнародний фестиваль ретро автомобілів «Золота підкова». Півсотні раритетних авто з різних країн світу подолають чималу відстань, щоб взяти участь у міжнародному фестивалі. Головна вимога до автовласників. щоб вік їхнії авто був щонайменше тридцяти п'яти років. Відбуватиметься захід на Театральному майдані.

1 жовтня на вас чекає:

Їжа здавна надихала митців - згадайте хоча б ту кількість картин, на яких митці із задоволенням зображували різноманітні наїдки та смаколики. Тандем двох неназваних муз - образотворчого мистецтва і кулінарії - обов'язково дає плідні плоди. Тому в одному простірі Бункермуз зручно розмістилися і доповнюють одне одного бар, ресторан, чарочна та галерея сучасного мистецтва. Ми запрошуємо митців з України та закордону до участі у пленері, мета якого - популяризація мистецьких традицій та підтримка професійного образотворчого мистецтва, інтеграція митців з різних середовищ, обмін досвідом і промоція нашого міста і краю. Подія присвячена Дню художника в Україні. Партнер проекту - відділ культури Тернопільської міської ради. Детальну інформацію надає координатор пленеру Володимир Чорнобай (тел. +38097 47 57 852, mail / weczor@o2.pl)

В рамках святкування 10-ї річниці відкриття ТРЦ «Подоляни» у Тернопіль завітає гурт ТНМК. Захід відбудеться 1 жовтня на автостоянці біля ТРЦ.  Шалений драйв і море позитиву гарантовано. Початок о 14.00 год.

Тернопільських матусів запрошують на жіночий фестиваль. Відбудеться він 1 жовтня в концерт-холі «Подоляни». Початок о 10.00. Під час фестивалю Best Mama учасниці відвідають цікаві тренінги, майстер-класи та розважальні шоу - програми, зможуть отримати нові знання, сформувати корисні звички, отримати відповіді на свої внутрішні запитання стосовно виховання дітей, відносин в сім'ї та з партнером, і дізнаються саме головне - як стати щасливою жінкою. Фестиваль Best Mama дає можливість, за один день, відвідати виступи та майстер-класи провідних спікерів зі всієї України. Цей фестиваль - для жінок, які прагнуть розвиватись, бути завжди стильними та успішними, люблячими та щасливими. Реєстрація: ТУТ. Вартість участі - 200 грн.

На тернополян чекає черговий смачний захід. 29 вересня-1 жовтня на Театральному майдані міста відбудеться «Фестиваль сала і самогону».  Організатори заходу обіцяють зробити цьогорічний фестиваль насичений різноманітними кулінарними цікавинками. Гастрономічно-націоналістичний фестиваль СС (Сала і Самогону) - це останній гастрономічний фестиваль цього року! Запалюватимуть справжні патріоти, серед яких гість - АНТІН МУХАРСЬКИЙ / ВІН ЖЕ ОРЕСТ ЛЮТИЙ

Вибір читачів за тиждень

Відео