Оксана Бучко

Тернополяни сьогодні можуть перевірити результати ЗНО з англійської мови та фізики

Schoolboy doing his homework on desk at home.

Тернополяни, які складали ЗНО з англійської мови та фізики, можуть перевірити сьогодні свої результати. Переглянути бали можна на особистих сторінках.  Окрім того, можна завантажити картки результатів і сканкопії бланків відповідей.

Також отримані результати можна оскаржити, повідомляє life.pravda.com.ua. Якщо учасник виявив, що правильну відповідь, позначену в бланку, неправильно зафіксовано в картці результатів, можна в письмовій формі подати апеляційну заяву до Українського центру оцінювання якості освіти. У такому випадку усі бланки відповідей учасника перевірять повторно. Апеляційну заяву щодо результатів ЗНО можна оформити протягом 5-ти календарних днів від дня офіційного оголошення результатів. Останній день подання таких заяв щодо результатів ЗНО з іноземних мов і фізики - 22 червня.

У результаті розгляду апеляційної заяви визначений раніше результат можуть залишити без змін, зміненити у бік  збільшення чи зменшення кількості балів, пояснюють в УЦОЯО.

Перевести результат з 200-бальної шкали в 72-бальну можна ТУТ, а свої бали в шкільну оцінку - ТУТ

Порогові бали «склав/не склав» для цих предметів за визначенням експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти такі:

- Іноземні мови - 18 балів.

- Фізика – 12 балів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео