Тернополяни зможуть розраховуватися на Укрпошті карткою

2836be5690f4e758a5ea872fff25e829

Відтепер тернополяни, прийшовши на «Укрпошту» аби забрати посилку ти відправити щось, оплатити комуналку чи придбати газету, зможуть розраховуватися за допомогою міжнародних платіжних систем VISA та MasterCard.

Днями ПАТ «Укрпошта» отримало ліцензію на переказ коштів в національній валюті без відкриття рахунків від Національного банку України.

- Клієнти Укрпошти давно чекали на можливість сплатити за товари і послуги платіжними картками — завдяки рішенню Нацбанку така опція стане доступною вже найближчим часом. Розрахуватись у відділеннях можна буде через платіжні термінали Укрпошти або ж на Інтернет-сайті чи в нашому мобільному застосунку, а також в Укрпошті тепер можливо отримувати готівку з платіжних карт. Такі операції будуть здійснюватися без посередництва банка-еквайера, що дозволить знизити собівартість їх проведення. Вдячний за це рішення НБУ , — повідомляє в. о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський.

Для здійснення відповідних банківських операцій «Укрпошта» закупила уже понад 5 тисяч платіжних терміналів, які відповідають всім сучасним технологічним вимогам міжнародних платіжних систем MasterCard, Visa та НПС «ПРОСТІР».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео