Тернополяни знайшли спосіб вберегтися від небезпечної рослини

912

Звернення «Облаштування огорожі навколо стадіону, чи його частини, мікрорайон Кутківці» з’явилося на сайті «Єдина система місцевих петицій» у Тернополі вчора, 10 травня.

За цей час за петицію проголосували 23 людини. Аби звернення потрапило на розгляд у міську раду, його повинні підтримати 300 тернополян.

- Територія стадіону не огороджена взагалі, хоча стовпці під огорожу забиті, тобто у планах це було. Відсутність огорожі є проблемою, фактично, із однієї сторони, тієї, що примикає до лісу зі сторони Львівської траси, оскільки цю територію суцільно заполонив борщівник. Діти, що грають у футбол, вимушені періодично перескакувати через рівчак, та бігти за м'ячем у ті хащі, що є небезпечним для їх життя і здоров'я, оскільки владі так і не вдалось здолати цю проблему. Огорожа вбереже дітей від небезпеки, оскільки фізично перешкоджатиме попаданню м'яча у небезпечні хащі. Іншою стороною стадіон примикає до проїжджої частини по вул. Бригадній, що також є небезпечним. Пропоную міській владі облаштувати огорожу та передбачити хвіртки — невеликі двері в огорожі, паркані для проникнення за межі стадіону у разі потреби, - пише автор петиції Світлана Шпилик

Усі охочі підтримати звернення можуть це зробити ТУТ.

Фото автора петиції

Вибір читачів за тиждень

Відео