Терористам, які винні у смерті полковника Руслана Муляра, загрожує довічне ув’язнення

SBU-KPVV-900x600

Сьогодні про це повідомили у СБУ. Усіх учасників терористичної групи ідентифікували, ватажку терористів та його підлеглим повідомили про підозру. Суд дав дозвіл на арешт фігурантів.

Рівно два роки тому у зоні АТО (ОСС) під час виконання бойового завдання трагічно загинув тернополянин полковник Руслан Муляр

Під час розслідування з’ясувалося, що згадана терористична група причетна й до низки інших злочинів. А саме обстрілювали підрозділи Збройних Сил України в Новоайдарському і Слов’яносербському районах Луганської області.

– За даними української контррозвідки, групу терористів так званого «3 мотострілецького батальйону 4 ОМСБр Народної міліції ЛНР» очолював уродженець РФ на прізвисько «Шумер». У його підпорядкуванні перебували троє учасників незаконних збройних формувань. Для атаки на позиції операції Об’єднаних сил в районі Бахмутської траси бойовики застосували артилерійське озброєння. Терористам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення. Заходи з викриття учасників терористичної групи проводились під процесуальним керівництвом прокуратури Луганської області, – повідомляють в СБУ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео