Ростислав Фук

У ДТП на Тернопільщині травмувалися двоє людей (фото)

Загалом 18 грудня на дорогах Тернопільщини сталися 9 аварій

Заліщицькі рятувальники ліквідували наслідки ДТП 18 грудня, о 17:35 на автодорозі в селі Товсте Чортківського району водій автомобіля «ВАЗ 2199» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Тернопільської області.

Внаслідок аварії двоє людей отримали травми різного характеру. Рятувальники вжили заходів щодо недопущення виникнення пожежі.

Загалом 18 грудня на дорогах Тернопільщини сталися ще 8 ДТП, повідомляють на сторінці Патрульної поліції області.

Серед них:

  • у 5 випадках водії дійшли згоди та скористалися правом на складання європротоколу;
  • у 2 ДТП винуватці залишили місце пригоди, тому інспектори відділу розшуку будуть встановлювати їх особи й запрошувати до управління патрульної поліції для складання відповідних матеріалів;
  • в одній аварії патрульні склали на винуватця протокол за статтею 124 (Порушення  Правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП, рішення прийматиме суд.

Шановні водії, не залишайте свої транспортні засоби біля краю проїжджої частини, адже працює снігоприбиральна техніка, а припарковані автівки заважають провести якісне прибирання снігу. Врахуйте, що через негоду деякі дерева та гілки можуть падати на тротуари, проїжджу частину, припарковані поряд авто й пошкоджувати їх. Під час руху будьте уважні та обережні, дотримуйтесь безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість та утримуйтесь від ризикованих маневрувань, - кажуть поліцейські.

Фото ДСНС та Патрульної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео