Ростислав Фук

У двох жителів громади на Тернопільщині виявили наркотики та зброю

Поліцейські направили вилучені речі на експертизу

Інформацію про те, що двоє жителів одного із сіл  Борщівської громади зберігають вдома наркотичні речовини, отримали правоохоронці під час проведення відпрацювання території обслуговування. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

Під час обшуку помешкання 27-річного чоловіка правоохоронці виявили понад 400 грамів подрібненої речовини зеленого кольору, схожої на марихуану. За його словами, він сам займався вирощуванням рослин коноплі, сушив їх та зберігав для власного використання. Вилучене направили на експертизу.

Також у будинку іншого 36-річного підозрюваного правоохоронці знайшли пістолет та набої до нього калібру 9 мм. Після експертизи стане відомо, чи належить дана зброя до вогнепальної. Поліцейські встановлюють, звідки чоловік взяв пістолет та з якою метою зберігав.

Відомості за  обома фактами внесли до Єдиного реєстру за статтями 309 (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Як писав Терен, 30 травня Поліцейські вилучили у тернополянина пакет конопель.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео