Орест Сарматський

У пожежі загинули перепілки (Агро-новини)

l20

Під час пожежі у місті Дніпро згоріло близько 5 тис. голів птиці. Про це повідомляє ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Пожежу було локалізовано та ліквідовано. Причину пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Площа пожежі становила 120 кв. м. Вогонь знищив дах, перекриття даху та внутрішня обшивка стін. Також загинули птахи, що були у приміщенні.

0303
0303

У Сінгапурі створять плавучі села

Сінгапурський стартап Blue Frontiers побудує плавуче село на 300 жителів на південь від острова Таїті. Проект обійдеться в $60 млн і стартує в 2020 році, пише “Агро-Центр” з посиланням на NBC.

“Село буде служити вітриною і випробувальним стендом для технологій, які знадобляться для створення набагато більших плавучих міст”, — говорить Джо Куїрк, президент Seasteading Institute, некомерційної організації з Сан-Франциско, яка є рушійною силою Blue Frontiers. В майбутньому інститут сподівається створити повномасштабні плавучі міста, які можуть процвітати за межами територіальних вод існуючих держав.

0301
0301

У Польщі винищать майже всіх кабанів, залучають армію

План боротьби з АЧС у Польщі, який представили міністру навколишнього середовища, передбачає масовий відстріл кабанів за участі дронів, приладів нічного бачення, тепловізорів та за допомогою військових. Про це повідомляє УкрАгроКонсалт, пише “Агро-Центр”.

Дрони та тепловізори використовуватимуться для встановлення місцезнаходження та підрахунку кабанів. Мисливські клуби зобов’яжуть знищити до 90 % нарахованих на цій території кабанів протягом двох місяців. Для ліквідації трупів кабанів буде використовуватися армія.

Самі ж мисливці вважають за необхідне використовувати ще жорсткіший підхід.

0302
0302

Вибір читачів за тиждень

Відео