У середмісті Тернополя вдався «дорожній» експеримент

nova-shema-org-dor-ruhu-pered-dvoarkovim-mostom-u-ternopoli

У Тернополі біля двоаркового моста завершився експеримент з круговим рухом транспорту. Враховуючи думку спеціалістів, відтепер там облаштовують постійне кільце.

Більше місяця часу діяла кругова схема дорожнього руху на вул. Б. Хмельницького – вул. С. Крушельницької. Там встановили кільце з блоків, щоб уникнути дорожньо-транспортних пригод та розвантажити цю ділянку дороги. У зв’язку з позитивними змінами тут нещодавно почали встановлювати постійне кільце.

Наразі тут здійснюють демонтаж асфальтобетонного покриття в межах кільця та встановлення опори для контактної мережі електротранспорту і зовнішнього освітлення, після чого тут будуть влаштовані бордюри, – розповідає начальник відділу технагляду Тернопільської міської ради Олег Вітик, пише «Тернопіль житлово-комунальний». – Нанесення постійної дорожньої розмітки та перенесення світлофорних об’єктів буде виконано уже після завершення усіх вищезазначених робіт.

Нагадаємо, «Терен» писав про те, що біля двоаркового моста будуть експериментувати, щоб уникнути автопригод. Журналісти «Терену» також дізнавались думку водіїв на нововведення.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео