Ростислав Фук

У сусідню Львіщину прилетіло 13 ворожих ракет (відео)

Енергетики працювали упродовж всієї ночі

Під час масованої атаки по Україні 15 листопада на Львівщину прилетіли 13 ворожих ракет. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його словами, це був ракетний удар з літаків дальньої авіації, які летіли зі східного напрямку. Більшість з них збили воїни Повітряного командування «Захід» Повітряних сил ЗС України. 

Внаслідок ракетних ударів три об‘єкти енергетичної інфраструктури на Львівщині зазнали критичних ушкоджень. Після атаки без живлення залишилися близько 700 тисяч абонентів Львівщини.

Також постраждала одна людина. Чоловік у лікарні, у стабільно важкому стані.

Пошкоджені дахи трьох житлових будинків, вибиті вікна у двох будинках, зруйнований один гараж.

Енергетики працювали упродовж всієї ночі. Станом на зараз електропостачання і водопостачання на Львівщині відновили повністю.

Дякую нашим силам ППО, які вчора зробили все, щоб захистити область. Дякую нашим надзвичайникам та енергетикам, які працювали не покладаючи рук, щоб ви були зі світлом та водою. Перемога буде за нами, – каже Максим Козицький.

Нагадаємо, 15 листопада, під час масової ракетної атаки у Львові було чути вибухи. Також про роботу ППО повідомили у Хмельницькій ОВА.

Читайте також: Школи, дитсадки, транспорт: тернополян попередили, як житиме місто без електрики

Фото з відкритих джерел, відео Максима Козицького

Вибір читачів за тиждень

Відео