Віра Олександрович

У Тернопільському районі на весь 2022 рік матимуть менш як 1,5 млн грн (фото)

СесіяРР

Бюджет Тернопільського району на 2022 рік прийняли сьогодні, 14 грудня.

Зробили це на 8-й сесії районної ради 8-го скликання. «За» проголосували 39 депутатів. Нагадаємо, у порядку денному є низка господарських питань.

РР1
РР1

Згідно із проектом, як повідомив на своїй сторінці голова райради Віктор Козорог, на 2022 рік визначити: - доходи районного бюджету у сумі 1 млн 447 тис. 900 грн (доходи загального фонду – прим.), - видатки районного бюджету у сумі 1 млн 447 тис. 900 грн; - оборотний залишок бюджетних коштів районного бюджету у розмірі 5 790 грн, що становить 0,4% видатків загального фонду районного бюджету, визначених цим пунктом.

На цій же сесії депутати прийняли і програму фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Тернопільської районної ради «Теребовлянська районна стоматологічна поліклініка» на 2021 рік. «За» це рішення проголосували 40 депутатів.

РР2
РР2

Також 39 депутатів Тернопільської районної ради підтримали звіт про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства Теребовлянської районної ради «Теребовлянська районна стоматологічна поліклініка» за III квартал 2021 року.

- Сьогодні на сесії районної ради виникла досить серйозна дискусія, зокрема, мова йшла про кадрові питання у Теребовлі, бо люди виступають за те, щоб їм передали медичний заклад, розташований на території громади, - каже уповноважений представник фракції «За майбутнє» у районній раді Ігор Качмарський. – Ми, як завжди, підтримуємо ініціативи громади, коли люди звертаються до нас, як депутатів.

Що цікаво, перед початком засідання до приміщення ради завітали пластуни. Представники національної скаутської організації України передали Віфлеємський вогонь миру. Нагадаємо, це — міжнародна щорічна скаутська акція до святкувань Різдва Христового, що полягає у поширенні символічного вогню, запаленого на місці народження Ісуса Христа.

До слова, у райраді кошторис на 2022 рік ухвалили першими. Обласний бюджет-2022 планують прийняти вже завтра, 15 грудня. Натомість фінансовий документ Тернопільської громади на наступний рік депутати розглянуть 17 грудня.

Фото зі сторінки Віктора Козорога

Вибір читачів за тиждень

Відео