Дарія Шевченко

У Тернополі фахівці перевіряють заклади громадського харчування

103504930_2828999177229771_3753330533868280778_o

«Терен» вже писав про те, що у Тернополі з 5 червня розпочали свою діяльність ресторани. Проте відкритими вони можуть бути лише при дотриманні усіх  карантинних вимог.

Аби кожен заклад громадського харчування дотримувався правил, інспектори Тернопільського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області спільно з представниками міського відділу поліції ГУ НП в області, Управління муніципальної інспекції та відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів міської ради ось уже впродовж кількох днів перевіряють кафе та ресторани. Такі заходи триватимуть і надалі, кажуть у Держпроспоживслужбі.

103060155_2828999287229760_6367299059538831351_o
103060155_2828999287229760_6367299059538831351_o

103364012_2828999410563081_4716577610277778827_o
103364012_2828999410563081_4716577610277778827_o

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео