Віра Олександрович

У Тернополі хтось оригінально підказує, де найбільші ями на дорозі (фото)

unnamed (5)

«Невловимі месники» вирішили підказати міській владі Тернополя, де – найбільші ями на дорогах.

Принаймні, саме таке припущення можна зробити, зважаючи на малюнки, якими у ніч на неділю, 14 травня, «прикрасили» майже усі вибоїни на вулиці Зеленій. Можливо, такі ж написи є й в інших мікрорайонах міста, тоді – залишайте інформацію у коментарях під цією новиною.

unnamed (7)
unnamed (7)

Власне, вулиця Зелена, що у районі «Старого Парку», завжди була тихою. Проте кілька років тому, завдяки ремонту сусідньої Галицької, частина водіїв почала використовувати Зелену як шлях, який дозволяє дещо зрізати дорогу і уникнути заторів. Окрім того, через початок будівництва житлового будинку біля управління соціального захисту, добратися до цієї важливої установи тернополяни можуть лише Зеленою (там – односторонній рух). А те, які на дорозі за зиму утворилися ями – видно на фото, хоча торік дорогу «латали».

unnamed (8)
unnamed (8)

До речі, ямковий ремонт на вулиці Лисенка, що пролягає від Зеленої до Галицької, нещодавно розпочали – вирізали цілі шмати асфальту. Оскільки до Зеленої комунальники не взялися, то з’явилися якісь загадкові «АЄС» - «Авто Євро Сила»…

unnamed (5)
unnamed (5)

Фото автора

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео