У Тернополі пам’ятають своїх героїв (відео)

n3mq92takiw

День Збройних Сил в Україні традиційно відзначають 6 грудня. З нагоди свята компанія «Агропродсервіс» привітала і вручила грошові винагороди своїм працівникам – демобілізованим із зони АТО. Всього їх у корпорації налічується 16.

[embed]https://youtu.be/Zhxhyc5Pxmk[/embed]

Андрій Баран, директор компанії «Агропродсервіс»:

- Я хотів  би від себе, від керівництва нашої компанії щиро привітати всіх вас з цим святом. Звичайно міцного здоров’я вам, вашим сім’ям, земних всі вам благ. Я надіюся, що вам більше не прийдеться брати до рук зброю, але ніхто від цього сьогодні не застрахований. Надіємося, що ви влилися в колектив нашої компанії, і тепер свої сили, свої знання, свої вміння ви будете використовувати і на благо компанії і на благо своїх сімей.

Серед нагороджених був і капітан Віталій Піскун, нині працівник свиноферми у Настасові, що під Тернополем. На війну він пішов добровольцем влітку 2014 року. Служив у складі 79-ї аеромобільної бригади. Разом зі своїм батальйоном чоловік захищав Донецький аеропорт. За його словами вижити вдалося лише завдяки везінню.

Віталій Піскун, капітан:

- Бажання і настрій були захищати, не зважаючи на те, що проти нас якісь чеченці воювали і інші вороги, але ніхто із хлопців не хотів здавати аеропорт, не залишали свій бойовий пост. Загинуло з моєї роти в аеропорту 8 чоловік, а з батальйону – 47 чоловік

Керівництво компанії «Агропродсервіс»  всіма сила підтримувало вояків на Сході України від почасту ведення бойових дій. Серед найважливішого:  одноразові виплати, тим працівникам, які йшли воювати і працевлаштування демобілізованих.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео