У Тернополі поліцейський розшукав 7-річного хлопчика і повернув батькам (фото)

хлопчик

Неабияк переживати змусив своїх батьків 7-річний тернополянин. Хлопчик пішов зі школи, нікого не повідомивши. І поки правоохоронці разом з його мамою уже шукали дитину по місту, його випадково помітив поліцейський відділення забезпечення роботи спеціальних майданчиків центру забезпечення Сергій Махінка. Юного втікача напоїли чаєм, тим часом повідомивши батьків, що згуба знайшлася. 

– Під час несення служби Сергій Махінка помітив малолітнього хлопчика, який намагався самостійно перейти дорогу з інтенсивним рухом поза межами пішохідного переходу. Він одразу підійшов до дитини  та дізнався, що той прямує зі школи  до батьків на роботу, – повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області

Хлопчик розповів правоохоронцю, де працює його тато. Тож поліція негайно зв’язалася з родичами.

– Маленький учень, не попередивши батьків, самостійно  пішов з навчального закладу. Невдовзі за ним приїхали працівники поліції з мамою. Жінка щиро дякувала правоохоронцям, котрі допомогли оперативно розшукати маленького мандрівника, – йдеться у повідомленні.

Полісмени рекомендують батькам, встановлювати на пристроях дітей функцію «батьківський контроль» або ж придбати GPS-трекери, які вміють відслідковувати переміщення дитини.

Фото відділу комунікації поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео