У Тернополі презентували оновлену вулицю Чорновола (фоторепортаж, відео)

До Дня міста завершили ремонт вулиці Чорновола. Оновлену вулицю у середмісті презентували сьогодні, 28 серпня. До кінця вересня планують відремонтувати другу частину, де розташований фонтан.

Мер міста Сергій Надал розповів про те, скільки було виділено коштів на оновлення вулиці та що саме змінилось:

https://youtu.be/L_0qyr6WDLs

Як повідомив керівник управління ЖКГ Олег Соколовський, ремонт тривав два місяці. Вздовж алеї забрали 16 лип, проте посадили 34 нових дерева. Погода хоч і не з сприятливих, але сподіваються, що червонолисті клени приживуться.

–  Замовлені червонолисті клени вирощувались в котейнерах і не є проблематичними для висадки. Для них є спеціальна підживка і потрібен спеціальний догляд, бо дерево не любить багато вологи. Газон теж новий, його працівники поливатимуть за потребою, – каже Олег Соколовський. - Вчора ще пів першої ночі робочі поливали тротуар водою, аби не було пилу і люди могли вже сьогодні у День міста пройтись красивою оновленою вулицею. Робимо усе для тернополян та міста!

Цю вулицю мешканці навіть хочуть перейменувати в бульвар. Але зараз повинні ще оновити другу частину вулиці, де розташований фонтан «Кульбаба».

DSC_8793 (Copy)
DSC_8793 (Copy)

DSC_8795 (Copy)
DSC_8795 (Copy)

DSC_8802
DSC_8802

DSC_8803 (Copy)
DSC_8803 (Copy)

DSC_8806 (Copy)
DSC_8806 (Copy)

DSC_8807 (Copy)
DSC_8807 (Copy)

Фото та відео авторки

Вибір читачів за тиждень

Відео