Олеся Поліщук

У Тернополі відбудеться спортивний турнір на підтримку хлопчика зі складним захворюванням

167893416_3954232721322443_6073979270205861680_n

У неділю, 4 квітня, відбудеться благодійний турнір з регбі між регбійними командами Тернопільщини.

Про це повідомили в фейсбуці на сторінці регбійного клубу «Терен».

Участь у турнірі платна. Аби допомогти маленькому хлопчику зі Скалата, регбісти зроблять благодійні внески. Про це повідомив один з ініціаторів та організаторів турніру, виконавчий директор Федерації регбі Тернопільщини Ігор Білокопитий.

- Ми дуже сподіваємося, що наша добра справа відгукнеться у серцях тернополян і вони також приєднаються до нашого турніру своєю присутністю та підтримкою. Ми звертаємося до всіх, хто любить спорт та регбі - допомогти Арсенчику одужати. На стадіоні будуть розміщені дві скриньки для збору коштів. Тому хочу нагадати, що у питанні збереження життя і здоров’я важлива кожна гривня, - наголосив Ігор Білокопитий.

Як повідомляв «Терен» раніше, місяць тому маленькому Арсену Борису зі Скалата поставили невтішний діагноз – СМА (спінально-м’язова атрофія). Це генетичне захворювання, яке сковує рухи і не дає можливості повзати, ходити, рухати частинами тіла, а також дихати і ковтати.

Участь у благодійному турнірі візьмуть п'ять команд: РК «Терен», Тернопіль; РК «Юний Терен», Тернопіль; РК «Альфа», Збараж; команда «Строкаті Єноти», Тернопіль; РК «Кремінь», Кременець.

Кошти після проведення турніру передадуть батьком хворого хлопчика.

Місце проведення - стадіон школи #23 у м. Тернопіль. Початок о 12. 00 год.

Нагадаємо, маленький хлопчик зі Скалата згуртував навколо себе не тільки жителів громади, але й українців по всьому світі.

Фото з допису РК «Терен»

Вибір читачів за тиждень

Відео