Ростислав Фук

У Тернополі відкрили купальний сезон

Відвідувачів відпочинкових зон просять дотримуватися правил безпечної поведінки на воді

У зв’язку з відкриттям купального сезону на пляжі «Циганка» в Тернополі встановили спостережну вежу для матросів-рятувальників, інформаційні таблички з правилами поведінки на воді та облаштували додаткові сходи для входу у воду. Про це повідомили на сайті Тернопільської міської ради.

Матроси-рятувальники, які працюватимуть на відпочинковій зоні, завершили спеціальні навчання на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

У комунальному підприємстві «Об’єднання парків культури і відпочинку» зазначають, що фахівці Держпродспоживслужби відібрали проби води для аналізу, за їх результатами відхилень не виявлено. Також працівники аварійно-рятувального загону провели роботи з обстеження дна акваторії став на предмет виявлення сторонніх предметів.

Просимо відвідувачів відпочинкових зон дбайливо ставитися до майна нашого міста та дотримуватися правил безпечної поведінки на воді, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 8 червня для безпечного перебування у воді влаштували буйки і огорожу на воді в межах відведених територій для купання.

Як писав Терен, купальний сезон у Тернополі триватиме з 11 червня по 15 вересня.

Фото Тернопільської міської ради

Вибір читачів за тиждень

Відео