У Тернополі затримали ще одного наркомана

media-856

У Тернополі на вул. Словацького гвардійці помітили чоловіка, який різко змінив напрям руху при появі військовослужбовців. Виявилося, той курив підозрілі речовини посеред вулиці.

Гвардійці 2 батальйону 2 Галицької бригади Нацгвардії України, виконуючи завдання по охороні громадського порядку, передали працівникам поліції особу, яка зізналась, що у задній кишені має заборонені речовини. Патрульні наздогнали чоловіка та з’ясували, що в останнього в задній кишені є прозорий пакет з марихуаною. Хлопець ще й зізнався, що раніше притягався до відповідальності за ст. 309 ККУ. На місце події викликали слідчо-оперативна група.

Іншого дня на проспекті Злуки гвардійці помітили чоловіка, який тримав у руці пляшку з білим димом всередині. Чоловік поводив себе нервово та було схоже, що його зспіймали за вживанням наркотичних речовин через куріння. Чоловік повідомив, що заборонених предметів не має, але під час поверхневого огляду було виявлено білу ємкість з сірою подрібненою речовиною рослинного походження, що зовні була схожа на марихуану. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео