У Зборові збирають допомогу для воїнів АТО

Участники-АТО-будут-поступать-в-вузы-без-ВНО

Останнім часом в Зборівському районі значно знизилась активність самого населення в плані допомоги військовим на Сході. В даний час потрібно особливо дбати про військовослужбовців, які на сході України боронять нашу державу від агресора. 

Усі ми повинні розуміти те, що війна може постукати у дім кожного, якщо їй не протистояти. Та й навіть найбільші пацифісти, аналізуючи нинішню ситуацію, можуть збагнути, що не лише безпосередня участь у військових діях є допомогою АТО. Так, кожен небайдужий може допомагати ліками, продуктами, одягом та іншими необхідними речами, які здатні зберегти життя та здоров’я бійців. Волонтерський рух, як щирий прояв турботи українців про своїх захисників, не повинен закінчуватися ніколи. Бо тільки таке військо, за яким сила і підтримка народу, є непереможним, пишуть у facebook.

Приблизний список того, що потрібно українським бійцям:

- кошти для придбання паливно- мастильних матеріалів; - продукти харчування, які швидко не псуються (кава, чай, цукор, макарони, вермішель «Мівіна», супи швидкого приготування, консерви м’ясні, паштети (окрім рибних), салати консервовані, повидло, мед, молоко згущене, печиво фасоване); - засоби особистої гігієни (мило, одноразові станки, креми, гелі для та після гоління, серветки вологі, туалетний папір, зубні щітки та пасти, шампуні); - медикаменти (бинт, йод, протизастудні, знеболювальні, жарознижуючі засоби та ін.); - спідня білизна; - футболки, (бавовна 100%).

Кошти та речі просять приносити до пункту прийому та видачі допомоги для учасників АТО, що знаходиться за адресою: м. Зборів, вул. Б.Хмельницького, 24 (підвальне приміщення районної ради та райдержадміністрації) в період не пізніше, ніж до 12 вересня 2017 року.

Довідки за телефоном: 068 629 99 77.

Вибір читачів за тиждень

Відео