Дарія Шевченко

В одному з тернопільських дворів камери відеоспостереження зафіксували порушника ПДР (фотофакт, відео)

80807819_2581527341934792_8019039726470168576_n

В одному з тернопільських дворів водій нахабно порушив правила дорожнього руху. Замість того, аби поставити своє авто на місце, призначене для паркування, він припаркував транспортний засіб на тротуарі біля підїзду. Мешканці будинку робили зауваження кермувальнику, на яке він не відреагував.

Це все зафіксувала камера відео спостереження. Також помітно, що таким паркуванням чоловік ускладнив рух перехожим, які змушені були виходити на проїжджу частину та клумби, аби обійти перешкоду.

- Казковий персонаж: на зауваження - нуль емоцій, відео сьогодні, фото з номером зроблене в червні, від того часу змін ніяких, худоба як вилазила на бордюр, так і вилазить. Питання: навіщо, коли є де припаркувати. Подивіться на дітей, які обходять клумбою. Ще одне відео добавлю з тим же персонажем, який ще й худоба, - йдеться у дописі.

На іншому відео бачимо, що водій ще й не шанує природу: витягаючи сміття з машини чоловік не викидає його в урну, а залишає просто біля дерева. Користувачі соціальної мережі впевнені, що на таких нахаб обов’язково потрібно викликати поліцейських.

Відео можна побачити ТУТ.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео