В Тернопільській окрузі відбувся семінар про Пласт для дорослих (фото)

timthumb

Тернопільська округа ПЛАСТ-НСОУ провела семінар про Пласт для дорослих КВДЧ. В ньому взяло участь близько 30 учасників з Тернопільщини, Волині, Львівщини, Рівненщини та Закарпаття. Люди різних професій та різного віку бажають поширювати ідею Пласту по своїх регіонах.

На вишколі учасники поринули у велику гру пластунів. Дізналися про мету та завдання Пласту, його структуру та історію. Слухали гутірки про пластовий закон та три головні обов’язки пластуна. З’ясували яка функція та роль дорослої особи в Пласті. На гутірках інструктори розказали про членство, відзначення, перестороги в УСП та УПС, також про самовиховання в куренях. Учасники КВДЧ отримали інформацію про створення нових осередків. В суботу ввечері відбулася пластова ватра, яка подарувала всім багато позитивних емоцій та додала ще більше бажання стати пластунами, повідомляє Пласт.

Сподіваємося, що отримані знання допоможуть учасникам зреалізувати свої задуми та зорганізувати навколо себе однодумців для створення нових осередків.

Дякуємо всім інструкторам та членам проводу за гарно проведені гутірки та добру організацію КВДЧ.

Вибір читачів за тиждень

Відео