Тернопільський водій у стані наркотичного сп’яніння з підробленими документами керував автомобілем (фото)

IMG_2106

Тернопільські патрульні виявили водія, який, ймовірно, вживав наркотичні речовини, сів за кермо та перевозив у автівці заборонені предмети

Про це повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Вчора, близько 5-ї години ранку, патрулюючи на вулиці Майдан перемоги, поліцейські помітили автомобіль BMW, водій якого порушив правила дорожнього руху. Поспілкувавшись з водієм, інспектори виявили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Патрульні запропонували громадянинові пройти огляд на стан сп'яніння в найближчому медичному закладі, на що він відмовився. Окрім того, інспектори перевірили транспортний засіб й виявили заборонені речовини: дві, ймовірно, підроблені печатки для документів, поліетиленовий згорток із речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну та порошок білого кольору, ймовірно, наркотичний.

IMG_2108
IMG_2108

IMG_2109
IMG_2109

IMG_2107
IMG_2107

Також, під час перевірки документів, інспектори виявили сліди підробки в посвідченні водія. Згідно з інформацією в базах даних пред'явлений громадянином документ належить іншій особі.

- Патрульні склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, винесли постанову за ч. 6 ст. 122 (Порушення ПДР) КУпАП та викликали на місце слідчо-оперативну групу, для подальшого з'ясування обставин цієї події, - йдеться в повідомленні.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео