Оксана Бучко

Величезний батут знову встановили у Тернополі не за адресою (фотофакт)

31531001_1990743427622883_8327187669859696640_n

Тернополяни просять забрати величезний батут у центрі міста. Атракціон заввишки майже у будинок розмістили на бульварі Шевченка. Хоча розміщення таких розваг дозволено тільки у спеціальних місцях на території парків міста, звертає увагу депутат міськради Назар Зелінка.

- Півтори роки тому я ініціював зміни в правилах благоустрою міста, згідно яких атракціони можуть розміщуватися лише у спеціально визначених місцях, виключно в парках, - пише у Facebook Назар Зелінка. - Таким чином ми прибрали їх з міських площ та бульварів. Сьогодні звернув увагу на це порушення правил благоустрою Управління муніципальної поліції Тернопільської міської ради. Надав їм нормативну базу, згідно якої розміщення подібних атракціонів можливе виключно в парках міста, або разово згідно розпорядження міського голови. «Розміщення сезонних об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг на території міста Тернополя можливе тільки у спеціальних місцях на території парків міста на підставі річного або сезонного (01.04 - 31.10, 01.11 - 31.03) договору з комунальним підприємством «Об’єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя. У святкові дні, у випадку разового розміщення сезонних об’єктів в сфері послуг, відпочинку та розваг, місця розміщення Об’єктів можуть визначатись розпорядженням міського голови». Розпорядження на сайті ТМР я не знайшов, тому сподіваюся що муніципали негайно приберуть це неподобство з бульвару.

Нагадаємо, минулого року батут висотою в 4-поверховий будинок встановили просто на вулиці Грушевського поруч з Тернопільським драмтеатром.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео