Ростислав Фук

Вибух на Кримському мості: хто до нього причетний

Російська сторона демонструє свій непрофесіоналізм у розслідуванні інциденту на Кримському мосту, кажуть в СБУ

Виконувач обов'язків голови Служби безпеки України Василь Малюк заявляє, що у розслідуванні інциденту з Кримським мостом російське слідство демонструє свій непрофесіоналізм.

В ексклюзивному інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна», відповідаючи на запитання про те, чи має СБУ якийсь стосунок до «бавовни» та «самоліквідації» колаборантів на окупованих територіях, Василь Малюк сказав:

Просто ми, українці, дуже любимо бавовну… Навіть у моєму кабінеті вона стоїть у вазі. Але хіба ми винні, що росіяни не вміють із нею поводитися правильно?

За словами Малюка, російська сторона демонструє свій непрофесіоналізм у розслідуванні інциденту на Кримському мосту.

Я про те псевдослідство, яке вони ведуть із приводу інциденту на Кримському мосту. У своєму «розслідуванні» вони дійшли того, що до підриву моста нібито причетний мій колега за силовим блоком Кирило Буданов та ГУР МО загалом. Я запевняю вас, що це не так. І ми розуміємо, що росіяни взагалі далекі від реальності, - сказав керівник СБУ.

Малюк зазначив:

На тимчасово окупованих територіях то там, то там щось вибухає. Хтось п'є неякісну каву, хтось неякісним пальним заправляється. Зрозуміло, що відбуваються деякі процеси. А на Кримському мосту, напевно, не тим пальним заправився якийсь вантажний автомобіль і мають те, що мають.

Виконувач обов’язків голови СБУ додав, що поки що не може розкрити карт і повідомити, як відбуваються такі інциденти й хто за цим стоїть, оскільки це може наразити на небезпеку небайдужих патріотів.

Усьому свій час – після перемоги докладно поговоримо, - підсумував в.о. голови СБУ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео