Ростислав Фук

Видавав себе за покупця металобрухту: 32-річного чоловіка затримали за крадіжку на Тернопільщині (фото)

Житель Вінничини викрав із дому пенсіонерки 9 тисяч гривень та 2 наручні годинники

32-річного жителя Вінниччини затримали чортківські поліцейські за крадіжку з дому пенсіонерки. Про це повідомили у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

До правоохоронців надійшло повідомлення від 75-річної жительки села Черкавщина Чортківського району про те, що на власному подвір’ї вона застала невідомого чоловіка, котрий, за його словами, скуповував металобрухт. Згодом, зайшовши до будинку, який був відчинений, жінка виявила, що зникли майже 9 тисяч гривень та два наручні годинники.

Поліцейські з’ясували, на якому автомобілі пересувався чоловік та надіслали орієнтування по області та в сусідні регіони. Авто зупинили в Коломиї Івано-Франківської області. Під час огляду знайшли викрадені гроші та годинники.

Підозрюваного затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри за частиною 4 статті 185 (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Фото Національної поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео