Волонтерів Тернопілля звинуватили в обмані (фото, відео)

1

Сьогодні, 16 лютого, в одному з кабінетів ТОДА відбулось засідання волонтерів Тернополя, військовиків та представників різних громадських організацій.

Василь Конько розмістив в себе на сторінці у Facebook коментар Дмитра Харчука, який запевняв тернополян, що після фотозвіту отриманих продуктів, в подальшому волонтери розвозять харчі по ресторанах області.

Безымянный
Безымянный

Що дуже обурило місцевих волонтерів і вони вирішили «провчити» коментатора. Але на засідання Дмитро Харчук так і не з’явився.

Волонтер та дружина загиблого військовика Юрія Горайського Наталія вважає, що створювати волонтерські організації потрібно, бо в нас багато людей-лідерів і їм не комфортно бути в одній благодійній організації. Але щоб був порядок, а не «цирк», потрібно робити раз на місяць/квартал зібрання і виясняти, що можна зробити корисного в подальшому.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ewEw76hJcnc&feature=youtu.be[/embed]

В підтримку Василя Конька встали тернопільські волонтери, представники родин загиблих та військовослужбовці. Ними було вирішено в подальшому більше об’єднатися та робити усе можливе для підтримки української армії.

8
8

По закінченню усі присутні проголосували, щоб члени громадської спілки «Об'єднання учасників АТО Тернопілля» висловили недовіру до свого керівництва.

6
6

5
5

4
4

3
3

2
2

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео