Віра Олександрович

Все про успішний досвід емігранта розкажуть у Тернополі (фото)

Злата

Презентація фільму «Крізь терни до зірок: шлях Олександра Салія» відбудеться у Тернополі у четвер, 2 вересня.

В історії українського футболу ім’я арбітра Олександра Салія - унікальне. Нагадаємо, уродженець Тернополя, який наприкінці 90-х виїхав до Великобританії, зробив там успішну суддівську кар’єру і врешті став єдиним арбітром-іноземцем, який обслуговував матчі чемпіонату Англії різних рівнів.

11
11

Окрім того, Олександр Салій створив у Лондоні футзальний клуб «Баку Юнайтед», який неодноразово ставав чемпіоном цієї країни і брав участь у матчах Кубка УЄФА та Ліги Чемпіонів. У доробку нашого земляка також - організація міжнародного турніру з міні-футболу на Кубок Лобановського.

22
22

Тож глядачі зможуть дізнатися, які виклики постають на шляху людини, що опинилася в іншій країні і залишилася там надовго. У стрічці чесно йтиметься про труднощі, тонкощі, тривогу, переживання, знайомства і щасливі моменти із життя нашого земляка.

Показ фільму «Крізь терни до зірок: шлях Олександра Салія» розпочнеться о 18:00 в кінотеатрі «Злата», що на вул. Івана Франка, 8. Вхід - вільний. Проте щоб ґарантовано забронювати собі місце, варто залишити заявку за посиланням.

До речі, крім презентації стрічки, на гостей чекатимуть: смачний фуршет, фотозона, розіграш цінних подарунків, святковий концерт тощо. Фото автора і з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео