Оксана Бучко

Юна тернополянка відзнялась у кліпі на пісню про сестру (відео)

69052267_2367919853476322_3334766879544705024_n

На свято завершення школи для сестри 10-річна Маргарита Носко приготувала незвичайний подарунок. Це пісня про теплі взаємостосунки між дівчатами, музику до якої написав для виконавиці її викладач із вокалу Юрій Крохін. На днях на цю пісню вийшов кліп, який відзняли у Тернополі.

Текст про сестер написала поетеса Христина Христенко. А Юрій Крохін також зробив аранжування.

Як розповідає мама Маргарити Наталія, мріяти про виступи на сцені дівчинка почала з раннього віку. А почати реалізовувати мрію вдалось викладачу з вокалу, який правильно навчає та ставить голос Маргариті.

– Донечка ще не зовсім добре говорила, але вже співала із 3-4 років, – згадує мама. – Маргарита одягала сукні Яни, ставала перед телевізором і повторювала пісні за виконавцями. Потім  вона наспівувала слова, які самостійно підбирала. Зараз Маргарита інколи пише вірші. Ми дуже вдячні вчителю Юрію Крохіному, який зумів направити такий талант. Також ми з чоловіком не даємо їй втратити бажання працювати, завжди підбадьорюємо і дисциплінуємо. А бабуся з дідусем не перестають допомагати в організаційних питаннях.

 

Саме мама дівчинки подала ідею виконання пісні для Яни з нагоди завершення навчання у школі. І в результаті вирішили написати свою пісню, в якій знаходять відображення усі почуття сестер.

– Я дуже люблю співати і люблю свою сестру Яну, – розповіла Маргарита. – Тому і зробила такий подарунок. Яна мені була за маму і за тата, коли батьки поїхали за кордон. Кліп на пісню переглядали вперше разом у Львові, де Яна уже вчиться після школи.

Маргарита систематично займається вокалом, тож обіцяє заспівати для своїх рідних та інших слухачів ще не раз. Також дівчинка поєднує таке хобі із захопленням модою. Вона відвідує модельну школу. А восени вже встигла взяти участь на Дитячих днях моди від глянцевого журналу Just One Kids.

Фото, відео з архіву Яни Носко

Вибір читачів за тиждень

Відео