Оксана Бучко

У Тернополі на Дитячих днях моди дефілювали 200 моделей

Наймолодші моделі із всієї України дефілювали у Тернополі на Дитячих днях моди. Дійство провели під час презентації нового випуску глянцевого журналу «Just One Kids».

– Такі дійства дають колосальний досвід, – ділилася мама учасниці Ольга Апостол. – Адже дитина виступає перед великою кількістю людей, а де її дисциплінує. Вона вчиться дотримуватись правил, а також виражати себе.

Анна Апостол, якій 9 років, відвідує модельну школу двічі в тиждень. Дівчинка розповіла, що заняття їй подобаються, а в майбутньому хоче стати відомою.

Окремий показ на Днях моди провели у вишиванках.

– Ми представляємо широкий асортимент вишиванок – дитячі, чоловічі, жіночі, – зазначила власниця магазину «Файна вишиванка» Юлія Черватюк. – Є вироби спеціально для святкових подій; а є такі, які одягають на роботу чи до школи.

Для гостей організували фуршет, де могли скуштувати різноманітні види сирів.

– Ми представляємо різні сорти сирів – від найніжніших і до класичних витриманих, – розповіла маркетолог магазину  сиру «Сирне королівство» Наталія Ольховська. – Приємно долучатись до заходу, під час якого дітей залучають до мистецтва. Так вони розуміють, що разом з дорослими долучаються до великого проекту – представлення відомих дизайнерів.

 Відео: Павло ЛЯЩИНСЬКИЙ

Вибір читачів за тиждень

Відео