Задля блага Тернопільщини молодь готова приймати важливі рішення

1 (1)

У Чорткові ініціативна молодь хоче долучатися до життя міста, вирішення його проблем та питань, які турбують жителів. З таким проханням до міського голови міста прийшли учні гімназії імені М. Шашкевича.

Молодіжні ради працюють у багатьох містах, до прикладу, у Теребовлі така ініціатива триває з 2013 року. За допомогою таких угрупувань молодь має можливість брати участь у політичній діяльності свого міста, впливати на рішення важливих питань, ініціювати потрібні зміни та реалізовувати їх.

2 (1)
2 (1)

Діти, які навідалися до Володимира Шматька, представили проект «FLOW», що з англійської перекладається як «течія». Одна з учениць, Соломія Федорейко пояснила, що FLOW у їхньому розумінні – це об’єднання юнацтва, яке прагне змін і має ідеї для них. Гімназисти кажуть, що хочуть змін і будуть намагатися втілити їх через участь Молодіжній Раді Чорткова, повідомляють у міській раді.

3 (1)
3 (1)

У Чорткові прийняли рішення протягом вересня-жовтня проводити у школах міста презентації та роз’яснення щодо створення Молодіжної Ради, аби обрати до її складу найкращих учнів.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео