Затримали чоловіка, який кілька місяців оббирав тернополян (відео)

Безымянный

Про затримання 35-річного чоловіка, котрого підозрюють у численних крадіжках, повідомляють у поліції. Здебільшого лиходій спеціалізувався на велосипедах, але брав й інше майно тернополян, що «погано» лежало. Крадій був настільки впевнений у власній безкарності, що не боявся й камер зовнішнього спостереження, що встановлені у деяких будинках. Раніше «Терен» розповідав, що тернополянин просить допомогти знайти крадія велосипеда.

– Упродовж декількох місяців з під’їздів багатоповерхівок у Тернополі зникали двоколісники. Невідомий зловмисник крав дорогі велосипеди зі сходових кліток, сушильних приміщень. Дехто з потерпілих розповів, що велосипеди були прикріплені тросом до перил, але й це не зупиняло лиходія, – повідомляють у відділі комунікації Нацполіції Тернопільщини.

Під час розслідування правоохоронці з’ясували, що «герой» не вперше займається крадіжками, раніше його уже судили за схожі злочини. Цього разу зловмисник вирішив зайвий раз не ризикувати і крадене здавав у ломбарди через підставних осіб.

 –  Під час санкціонованого обшуку у зловмисника було вилучено частину краденого, зокрема, велосипед, самокат та інше майно, що належить потерпілим. Поліцейські більше ніж місяць документували злочинну діяльність підозрюваного, врешті вдалося довести його причетність до восьми крадіжок. Збитки, яких зазнали потерпілі склали від двох до п’ятнадцяти тисяч гривень, – йдеться у повідомленні. 

Слідчі Тернопільського відділу поліції уже оголосили підозру 35-річному тернополянину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою та третьою статті 185 ККУ. Зловмисника взяли під варту, проте він має можливість вийти під заставу у розмірі 42 тисячі гривень.

 Триває досудове розслідування.

Відео відділу комунікації поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео