Юля Вітюк

На лікування Артемка Гудими з Тернопільщини вже зібрали всю потрібну суму

Щоб врятувати життя хлопчика, потрібно було зібрати 300 тисяч доларів

У хлопчика діагностували рідкісний і агресивний вид раку мозку. Всю суму на його лікування вже зібрали, про це повідомила у  Facebook мама Артема Марія Гудима.

—  Збір закрито. Ви робили все можливе і не можливе для того, щоб ми могли спокійно спати. Ви стояли на холоді цілими днями на благодійних ярмарках, тільки б зібрати гроші на його порятунок. Ви просили за нашого хлопчика. Ви молили людей не проходити повз нашого Артемчика. Ви вдень і вночі проводили лотереї — безперервно. Ви безперервно проводили благодійні майстер-класи, лиш би він жив. Ви віддавали останні свої гроші — тільки б він вижив. Ви — наша сім'я, — написала слова вдячності волонтерам та усім небайдужим людям Марія Гудима.

Нагадаємо 158 тисяч гривень для хворого Артемчика зібрали на благодійному ярмарку у Настасові.

— Після трансплантації кісткового мозку, коли Артемчик відновить свої сили,  нам проведуть повторне МРТ головного та спинного мозку, від якого буде залежати наступне наше лікування — підтримуюча хіміотерапія чи щось інше.. .І рахунки будуть нові, — пише Марія Гудима. — Та я впевнена, попереду в Артемчика важкий та довгий шлях до одужання.

 

Мати переконана, що би не чекало в майбутньому, вони зможуть все здолати, адже за життя Артемчика бореться весь світ.

Завдяки зібраним коштам, батьки Артемчика оплатили три трансплантації мозку та виплатили всі борги перед клінікою.

Фото з сторінки Facebook 

Вибір читачів за тиждень

Відео