Ростислав Фук

Житель Тернопільщини, який знущався з дружини, пропонував хабаря поліцейським за непритягнення до відповідальності

Поліцейські попередили чоловіка про кримінальну відповідальність, проте це не подіяло

До тернопільських правоохоронців надійшла інформація від жительки одного з сіл району про те, що її чоловік вчиняє відносно неї домашнє насильство. На місце події виїжджали патрульні, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Інспектори провели профілактичну бесіду з домашнім кривдником. Під час складання адміністративних матеріалів відносно порушника, останній, аби уникнути відповідальності, пропонував правоохоронцям хабар в розмірі 3 000 гривень.

Поліцейські попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за такі дії, проте це не подіяло. Інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка задокументувала факт корупційного правопорушення.

За фактом пропозиції хабаря службовій особі слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України. Також відносно правопорушника поліцейські склали адмінпротокол за вчинення домашнього насильства (стаття 173-2 КУпАП).

Поліцейські звертаються до краян не замовчувати про факти домашнього насильства та звертатись за допомогою, – йдеться в повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео