Анастасія Кисіль

Жителів Тернопільщини просять у найближчі три дні працювати дистанційно

23, 24, 25 серпня ворог може робити провокації та дестабілізувати ситуацію в країні

З 23 до 25 серпня жителів Тернопільщини просять працювати дистанційно. На ці дні припадають День Державного Прапора та День Незалежності України, а у святковий для нас час ворог може активізуватися. Про це під час брифінгу 22 серпня повідомив голова Тернопільської військової адміністрації Володимир Труш.

Що це означає: в  державних органах влади, а також в органах місцевого самоврядування повинні залишитися тільки ті відповідальні люди, які будуть визначені керівництвом для того, щоб була можливість працювати. Решта працівників виконують свою роботу дистанційно, - зазначає він. 

Як пояснює очільник області, це пов’язано з тим, що ворог може використати наші вихідні і святкові дні для здійснення провокацій та дестабілізації ситуації в країні.  

Також на Раді оборони Тернопільщини ухвалили рішення про перенесення сесії обласної ради, яка попередньо була запланована на 24 серпня.

Перенесли всі сесії органів місцевого самоврядування, які припадали на цей період. Відбудуться вони згодом, про це попередять додатково. Хотів би закликати всіх жителів уникати місць скупчення людей. При сигналах тривоги ховалися в укриття. Надіюся, що таким чином збережемо життя, – каже Володимир Труш.

Читайте також: Звук церковних дзвонів, гудок потягу: чи будуть на Тернопільщині нові сигнали тривоги.

Фото Тернопільської військової адміністрації

Вибір читачів за тиждень

Відео