Анастасія Кисіль

Житель Тернопільщини намагався відкупитися від поліцейських за 100 американських доларів 

IMG_5616

Аби уникнути адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху, житель Підволочиської громади пропонував гроші працівникам поліції. 

Про це повідомили у Національній поліції Тернопільської області.

Поліцейські помітили автомобіль, в якого не підсвічувався державний номерний знак. Вимогу про зупинку транспортного засобу водій проігнорував та намагався втекти, однак йому це не вдалося. Під час спілкування правоохоронці помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на вміст алкоголю 41-річний чоловік відмовився й, аби уникнути адміністративної відповідальності, запропонував поліцейським хабар в розмірі 100 американських доларів. Спробу надати неправомірну вигоду зафіксували нагрудні камери правоохоронців.

- За даним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 1 ст. 369 – «пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» Кримінального кодексу України, а також поліцейські винесли адмінматеріали за статтями 121 та 130 КУпАП України. Триває слідство, - йдеться у повідомленні.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео