Ростислав Фук

Зруйновані під час ДТП двері Катедри передали на реставрацію (фото)

До завершення реставраційних робіт встановили тимчасові скляні двері

Двері, які зруйнували після резонансної ДТП у Тернопільській катедрі 23 квітня, передали на реставрацію. Про це повідомили на сторінці Архикатедрального собору.

До завершення реставраційних робіт 6 травня встановили тимчасові скляні двері.

Зазначимо, що 35-річну підозрювану Ірину Яворську-Скрабут 27 квітня суд взяв під варту на два місяці - до 23 червня, з альтернативою застави в 49 тис. 620 грн . Жінку забрали в ізолятор просто із зали суду. У судовому засіданні Ірина Яворська-Скрабут свою вину визнала. Вона плакала, говорила, що розкаюється і просить пробачення.  Окрім того, водійку вже притягнули до адмінвідповідальності за керування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. Її оштрафували на 17 тис. грн, а також на рік відібрали водійські права.

Ірина Яворська вже вийшла з-під варти під заставу - це підтвердили у відділі комунікації поліції в Тернопільській області. Причому жінку звільнили одразу ж 27 квітня - в той же день, коли була винесена ухвала суду. Досудове розслідування кримінального провадження стосовно підозрюваної триває. Після його завершення справу передадуть до суду, який призначить остаточне покарання. 

Фото: Архикатедральний собор Тернополя

 

Вибір читачів за тиждень

Відео