Креатив від дворічної тернопільської художниці (Відео)

Малює під музику, пританцьовуючи по своїх картинах.

Алісії Захарко два рочки, але, незважаючи на це, у дівчинки назбиралось уже чимале портфоліо власних робіт, була у неї вже й персональна виставка. Про це повідомляє спільнота Від Тарнополя до Тернополя. Невдовзі прізвище Алісії як наймолодшої авторки персональної виставки живопису можна буде знайти у Книзі рекордів України.

Дитина почала малювати у 9-місячному віці. Використовує яскраві фарби й великі полотна. В її картинах батьки – теж художники вбачають стиль Джексона Поллока — представника школи абстрактного експресіонізму. Кожна картина — це неймовірна гра кольору й настрою.

Дають можливість зазирнути у майстерню дівчинки і побачити, як вона творить свої картини під музику, невеличкі відеоролики на YouTube.

— І справді, Алісія малює під музику, — додає батько художниці Володимир Захарко. — Все відбувається в нас удома. Стараємося створити для неї затишну атмосферу: декілька полотен, фарби та музика. І цього достатньо, щоб залишити свій слід не тільки на полотні, а й на стінах, підлозі, меблях (усміхається — Авт.). Та з цим нічого не вдієш. Це творчий процес.

Персональна виставка Алісії Захарко почне діяти 16 червня у Тернопільському краєзнавчому музеї. А урочисте відкриття і внесення запису до Книги рекордів України відбудуться 18 червня. На виставці тернополяни зможуть ознайомитися із 70 роботами. Діятиме експозиція до 23 червня.

Фото - vilne.org.ua.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео