Оксана Бучко

Новий рік по повній програмі тернополянам обійдеться від 350 до 700 грн

oqj9ywvgftm-copy

Більшість закладів Тернополя уже спланували розваги та меню новорічної ночі для гостей. Ціни на 200-300 гривень перевищують буденні. Вони коливаються від 400 і до 800 гривень.

Також деякі заклади не працюють у новорічну ніч, а у багатьох – ще не знають про плани на святкування.

Призабули Новий рік

- Я з’ясовувала програму в “Бункермузі” та “Козі”, - каже тернополянка Ольга Савчишин. – Сказали звертатись після 10 грудня. Таке враження, що про Новий рік в Тернополі дещо забули.

Дивують запитання про святкування Нового року і адміністраторів у клубах Maksim та Riverpool, а також у ресторані  “День і ніч”. Неготові щось запропонувати у ресторані “Тернозавр”, там обіцяють впоратись із підготовкою новорічної програми до кінця наступного тижня.

У таємниці тримають програму в ресторані «Олеся», де місце коштує 380 грн. Не працюють у новорічну ніч ресторація «Ноїв ковчег», караоке-бар «Forum hall» та ресторан «Черчіль». Передноворічний корпоратив у «Forum hall» коштує 270 грн, у меню – страви європейської кухні. Також корпоратив пропонує відсвяткувати «Черчіль», де буде шоу-програма із Дідом Морозом та Снігуркою.

Святкування на свій смак

У звичному режимі працюватиме клуб Allure. Там вхід коштуватиме 100 грн, а замовлення зі столика – 500 грн. Працює клуб  з  01:00.  Паб «Файне місто» також не змінює графік. Пропонує виступи гуртів та спеціальні новорічні закуски. А ресторацію «Мамонт» здають на Новий рік в оренду.

- Гості орендують зал і роблять собі свято самі, - каже адміністратор «Мамонту» Юлія Варіюшина. – Коштує оренда від 9 тис.грн. Розраховані приміщення на 40 і більше чоловік.

Годуватимуть печенею у фруктових соусах

Родзинкою новорічного меню закладів Тернополя є запечене мясо у фруктових соусах. А шоу-програму робитимуть фокусники, гімнасти, танцюристи та музиканти.

У ресторані «Оскар» відсвяткувати корпоратив можна за 450 грн, а Новий рік – за 650 грн.

- У меню спеціальною стравою буде телятина у вишневому соусі, - каже адміністратор закладу Оксана Трибулевич. – Розважатимуть гостей  київські артисти, повітряні гімнасти та цигани.

У ресторані «Глобус» також пропонують виступи танцюристів, а ще візіоністів та фокусників. Щоправда, замовлення приймають лише на корпоративи, адже на святкування новорічної ночі усе заброньовано.

- Корпоратив коштує 350 грн, а Новий рік – 500, - каже адміністратор закладу Марія Дахим. – Особливості меню – гарбузове пюре, качина грудинка з карамелізованими апельсинами, форель у вершковому соусі. Eпрограмі – жива музика та цікаві колективи.

Українські пісні та латино-американські  танці до ранку

До 6-ої ранку планують розважати гостей у ресторані «Джентльмен». Там місце коштує 550 грн. Особлива страва – індиче філе з грушами. У програмі – жива музика та конкурси.

Музичні ансамблі  гратимуть для гостей у ресторані «Чумацький шлях». Там за місце платять 350 грн.  Також новорічну програму із живою музикою пропонують у ресторані «Камелот» . Корпоратив у закладі коштує 390-420 грн, святкування Нового роук – 650 грн.

Латино-американські танцюристи привітають гостей ресторану «Рандеву». Там складають українсько-європейське меню, каже власник закладу Ігор Парій. Місце на корпоратив коштує 320-350 грн, а у новорічну ніч – 500 грн.

Одне з найдорожчих святкувань пропонують у ресторані готельно-розважального комплексу «Алігатор».  Там місце коштує 700 грн. Ні про програму, ні про меню по телефону не повідомляють.  Основну частину шоу новорічної ночі обіцяють тримати в секреті і зробити сюрпризом для тернополян.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео