Орест Сарматський

Студенти у Тернополі знайшли час на «Святковий балаган 2016» (фото)

unnamed (15)

Ярмарок-презентація «Святковий балаган 2016» відбувся у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя.

На кафедрі менеджменту у виробничій сфері уже традиційним стало проведення ярмарок-презентацій за участю студентів-менеджерів 4 курсу під керівництвом кандидата економічних наук  доцента Марії Зяйлик.

unnamed (20)
unnamed (20)

Як повідомляється на сайті вишу, (Див. ТУТ), цього разу всі охочі могли завітати на захід з веселою назвою «Святковий балаган-2016». Студенти презентували продукцію відомих торгових марок. Майбутні менеджери вміло поєднали знання та навики з менеджменту та маркетингу, цікаво презентували продукцію своїх брендів, використовуючи власноруч розроблену рекламу, дизайн, оформлення та дегустацію. Учасників ярмарку, тобто команди торгових марок, оцінювали викладачі кафедри менеджменту у виробничій сфері та відзначили кращих у наступних номінаціях: за креативну рекламу своєї продукції, за кращу презентацію фірми та її продукції, за ексклюзивний дизайн та оформлення робочого стенду, виготовлення побажань та подарунків HandMade, за оригінальність та вміння створити хороший настрій споживачам.

unnamed (16)
unnamed (16)

Під час святкової імпрези в аудиторії панувала атмосфера свята, яка зігрівала усіх своїми позитивними емоціями. Такий захід став прикладом вдалого поєднання навчання та відпочинку, професійного зростання та творчого пошуку.

unnamed (17)
unnamed (17)

unnamed (18)
unnamed (18)

unnamed (19)
unnamed (19)

Фото: прес-служба ТНТУ

Вибір читачів за тиждень

Відео